Algemene ledenvergadering op afstand


Door de coronamaatregelen kon de algemene ledenvergadering van de Vogelvrienden Leusden op dinsdag 9 februari geen doorgang vinden. In overleg met het bestuur wordt nu een ledenvergadering ‘op afstand’ gehouden. Op deze manier voldoet het bestuur van de VVL aan haar statutaire verplichting om jaarlijks verantwoording aan de leden af te leggen. Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen… 
 
Het bestuur informeert de leden via de website www.vogelvriendenleusden.nl . Daar vindt u vanaf vandaag dit artikel over de algemene ledenvergadering met een link naar: 
 
Op de agenda ook bestuursverkiezingen en besluiten waarover gestemd moet worden. 
Het is belangrijk uw stem uit te brengen: u heeft drie mogelijkheden om van uw stemrecht gebruik te maken. Dat kan van 28 februari 2021 tot 11 maart 2021. Het bestuur rekent op U ! 
 
1. U kunt uw stem digitaal uitbrengen via deze link naar het stemformulier
2. U kunt stemmen via dit download invulbaar stemformulier per mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3. U kunt dit telefonisch of WhatsApp uw stem doorgeven aan de voorzitter op 06-10 797 002 ('s avonds en in de weekenden)
Mogelijkheden in overvloed. Het bestuur hoopt dan ook dat zoveel mogelijk leden van hun deelnamerecht gebruik maken.
 
De individuele stemresultaten worden door de secretaris geanonimiseerd en door het bestuur besproken. Op 1 april zijn alle ontvangen opmerkingen en vragen, de reactie van het bestuur hierop en de uitslag van de bevraging op de website www.vogelvriendenleusden.nl gepubliceerd.